MATFILOSOFI

Vi är krogen där du och ditt sällskap möts av ett varmt välkomnande i en härlig och avslappnad miljö med en fantastisk solnedgång.

I vårt kök lagar vi mat som vi själva älskar att äta. Vi lagar från hjärtat och grunden med säsongens råvaror, och närodlat så gott det går. Med influenser från norr till söder, husmanskost till fine dining så finns det alltid något för allas smaker.

“Ett restaurangbesök måste beröra alla sinnen, inte bara smak. På Nordins vill vi skapa en smakupplevelse i harmoni med alla de naturliga förutsättningar som finns omkring oss. En känsla av att hit vill jag komma igen.”

CHARLOTTE NORDIN

CHARLOTTE & THOMAS NORDIN

Vi hade en dröm innan vi startade krogen. Det var att få arbeta sida vid sida och skapa en krog som skulle bli som ett andra hem. Både för vår familj men även för våra gäster. Vi ville lägga all vår kunskap som vi samlat på oss under åren inom matkunskap, service och erfarenhet i en krog och se den växa och vackert förädlas. Jag har arbetat med mat i hela mitt vuxna liv. Som utbildad kock har mitt yrke gett mig möjlighet att vara caféägare, finedining kock, produktutvecklare på ledande matföretag, kökschef, gastronom och en av grundarna till Mynta/ Mat/ Idé. Mat & möten gör mig helt enkelt lycklig. Vad kan sedan bli en mer perfect match än att min man Thomas har samma passion för mat, dryck och möten! Och att vi kan göra detta tillsammans. Thomas har med sin gedigna servicekunskap inom modevärlden och sin sidekick kompetens, en given plats i första ledet när vi välkomnar och tar hand om våra gäster. Vi hoppas att vi kommer att se er här som våra gäster under många & härliga säsonger.